torsdag 3 december 2015

Jag fick i alla fall fisk.

Ledig och det var vindstilla, då fick det bli ett par timmars skrubbafiske tänkte jag. Perfekta förhållanden med lagom ström och ganska klart vatten trots allt blåsande och regnande som varit den senaste tiden . Men inte var det några skrubbor hemma idag heller, efter två timmar utan någon skrubba tröttnade jag. Jag blev dock inte helt fisklös då några vitlingar typ lika stora som agnet nappade.


Två skrubbabomturer i rad nu, inte kul :( Jag fick ett rejält bottennapp som följde med upp och det visade sig bestå av ett välbestyckat tackel modell Öresund. Det var till ock med försett med en gäddtafs för säkerhets skull. Om någon skulle känna igen tacklet så kan det återlämnas mot skälig hittelön :)


Man fick i alla fall ett par timmars fint väder att njuta av mellan alla stormar och allt regnande. I natt ska ju nästa storm Helga komma in på västkusten, inte kul. Några granna fåglar dök upp och satte sig på klipporna en bit i från mig. Vilken sort är jag inte säker på men möjligen hägrar. Fåglar är inte min starka sida precis.Och dom var en bra bit ifrån mig dessutom.


Bara att ta  nya tag. Snart är det vår. Eller kanske is.//Anders

2 kommentarer:

  1. Gött att du rensar botten Anders! Det var ett rejält tackel, jag brukar köra sänke och krok...

    SvaraRadera
  2. Ha ha sänke o krok räcker för mig med./Anders

    SvaraRadera