söndag 12 april 2015

Helgens fiske!

I Fredagskväll blev det återigen ett vadarpass utan några större förhoppningar. Det femte på ganska kort tid. Det dröjde inte speciellt länge innan Andreas fick se årets första Tunga i kikaren. Bra storlek var det på den med. Efter ett tags lirkande med masken i vågorna så hamnade den perfekt och det dröjde inte länge innan Tungan sög in. Upp på land för att väga, 650gram visade vågen och innebar nytt personbästa för Andreas! Bra start!Vadade sedan runt ett tag till innan jag fick se en lite mindre Tunga som också den sög in masken. 480 sköna gram vägde den. Skönt att äntligen få något vettigt efter ett antal sega turer. Efter det hände inte så mycket mer. Så jag åkte hem och laddade batterierna för ett par timmars karpfiske på Lördagen.


Efter ett par timmar sömn vaknade jag upp i finvädret och mötte upp Farsan ute vid sjön. Där satt Joakim kvar från i Torsdags och han hade nyss landat en fin karp jag precis missade.
Efter det gav han oss en lektion i Karpfiske och landade 2 fina karpar till. Mäktiga fiskar det där. Tyvärr fick vi ingen denna gång men med en nytändning efter att ha fotat Jockes fiskar så ska man nog kunna lirka upp en karp tids nog!
Det var den fiskehelgen det!

//Niklas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar