söndag 22 juni 2014

Midsommar bakom spöna!

Mitt och tjejens Midsommarfirande blev ute vid sjön i jakten på Sutare, grill och massa gott. Fisket var helt okej med 7 landade Sutare och några bommade. Dock ingen av vikt nog för att väga. Fick även en 5-6kgs Gädda på plastmajsen och en 7hgs Sarv. Tappade även något riktigt fint jag inte fick stopp på innan den gick in i något skit mitt ute i sjön och fastna så jag fick dra av riggen. Typiskt.. Men en mysig Midsommar blev det. Nyinköpta sängen fick inte jag inviga utan det var tjejen som fick sova i den hela natten och hon gav den toppbetyg, perfekt inför stundade nätter! Det är bara påt it igen. 

//NiklasÄrrad krigare. Kolla ryggfenan, helt söndrig.

Gädda som överraskade!

Sovande varelse! =)

2 kommentarer:

  1. Precis samma sak som hände mig när jag och tjejen åkte iväg på Sutarfiske. Jag fick ligga på liggunderlag på golvet medans hon sov i sängen :). Nu har jag en Fox royal XL säng så nu kan vi båda sova i sängen med öppen sovsäck på båda sidorna och en filt över.

    SvaraRadera
  2. Haha, sen man fick sängen blev ligga ute helt plötsligt väldigt intressant. ;) Får ge det ett tag. Tröttnar hon inte får det bli en större! Måste vara extra mysigt att ligga 2 i samma säng. Sov i en stol sist. Inte jätte bekvämt.

    SvaraRadera